ClimaGuard Solar bevonat

EXTRA naphő elleni védelem és MEGNÖVELT hőszigetelés műanyag ablakokhoz és nyílászárókhoz!

clima_elonyok

Az energiamegtakarítás télen és nyáron egyaránt fontos. Télen a fűtésköltségre, nyáron a légkondicionáló berendezések energiafogyasztására kell ügyelnünk. A ClimaGuard® Solar-bevonatos hőszigetelő üvegek ennek a kihívásnak egyszerre képesek megfelelni: a kimagasló hőszigetelés mellett naphővédelmet, ezen felül nagyfokú átláthatóságot is biztosítanak. Így már lehetőség nyílik nagyobb üvegfelületek alkalmazására, olyan módon, hogy a nyári hőség több, mint felét megszűri az üvegezés belső oldalán lévő innovatív bevonat.

A ClimaGuard® Solar üveg télen is kiválóan teljesít: alacsony hőátbocsátási tényezője révén jelentős költségeket spórolhatunk meg. A fenti illusztrációban bemutatott üvegezés hőszigetelése egy alap kétrétegű (4-16-4) üvegezéshez viszonyítva 63%-kal jobb. Ez a megtakarítás éves szinten egy átlagos családi ház esetében több tízezer forintot jelenthet, és nemcsak pénztárcánkat, de környezetünket is jelentősen kíméli.

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor