Termékeink

Energiatakarékos, hosszú élettartamú, könnyen karbantartható ablakra lenne szüksége? Mi más jöhetne szóba, mint egy jó minőségű műanyag ablak? Mindamellett, hogy ezen tulajdonságokkal rendelkezik, kiváló ár-érték arány jellemzi valamennyi termékünket. Új ház, új műanyag ablakok? Vagy a régi már nem zár úgy, ahogyan kéne? Mi segíthetünk!

VEKA 82 MD ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók

A VEKA 82 MD középtömítéses rendszerével a csúcskategóriát viheted otthonodba! Különféle színek, kiegészítők, rengeteg kreatív variációs lehetőség.

VEKA 76 MD ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók

Kényelem és minőség 76 mm-be csomagolva! A VEKA 76 MD három tömítéses rendszer kiváló hanggátlást, szuper hőszigetelést biztosít.

VEKA 70 AD ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók

A VEKA profilból készült korszerű műanyag nyílászárókkal minden ház csak nyerhet. Profilunk időálló és kitűnően harmonizál a legkülönbözőbb építészeti stílusokkal.

VEKA emelő-toló és toló-bukó ajtók

Az ajtónyitás többé nem jelent gondot, a hasznos tér megnő, az ajtó nem foglal el helyet otthonunkban vagy irodánkban. A nagy üvegfelület több fényt enged a belső terekbe.

Légbevezető, résszellőző beszerelés meglévő műanyag ablakba

Légbevezető, résszellőző beszereléssel akár automatikus módon biztosítható a helység szellőztetése anélkül, hogy a kelleténél jobban lehűtenénk / felmelegítenénk a belső teret.

Műanyag nyílászárók 2-5 napos szállítással, 3 rétegű üveggel

Fix és bukó ablakok, bukó-nyíló ablakok, középen nyíló + bukó-nyíló ablakok, fix és bukó-nyíló erkélyajtók, kiegészítők raktárról. Kiszállítjuk és be is építjük számodra.

Színválaszték VEKA nyílászárókhoz

Válogasson egyedülálló színkínálatunkból!
A hagyományos uni-színektől a természetességet sugárzó faerezetes mintákig számos lehetőséget kínálunk.

Kiegészítők VEKA nyílászárókhoz

Kilincsek, osztók, díszlécek, 3 rétegű hangszigetelő, biztonsági és öntisztító üvegek, vasalatok, redőnyök (műanyag, alumínium, fa) és reluxák (alumínium, fa).