FIGYELEM! A világpiaci bizonytalanság miatt a kiírt árak bizonytalanok! Sajnos a helyzet globális szintű, így ráhatásunk nincs. Kérjük, minden esetben kérjen árajánlatot. Köszönjük!

Termékeink

Energiatakarékos, hosszú élettartamú, könnyen karbantartható ablakra lenne szüksége? Mi más jöhetne szóba, mint egy jó minőségű műanyag ablak? Mindamellett, hogy ezen tulajdonságokkal rendelkezik, kiváló ár-érték arány jellemzi valamennyi termékünket. Új ház, új műanyag ablakok? Vagy a régi már nem zár úgy, ahogyan kéne? Mi segíthetünk!

VEKA 82 MD ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók

A VEKA 82 MD középtömítéses rendszerével a csúcskategóriát viheted otthonodba! Különféle színek, kiegészítők, rengeteg kreatív variációs lehetőség.

VEKA 76 MD ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók

Kényelem és minőség 76 mm-be csomagolva! A VEKA 76 MD három tömítéses rendszer kiváló hanggátlást, szuper hőszigetelést biztosít.

VEKA 70 AD ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók

A VEKA profilból készült korszerű műanyag nyílászárókkal minden ház csak nyerhet. Profilunk időálló és kitűnően harmonizál a legkülönbözőbb építészeti stílusokkal.

VEKA emelő-toló és toló-bukó ajtók

Az ajtónyitás többé nem jelent gondot, a hasznos tér megnő, az ajtó nem foglal el helyet otthonunkban vagy irodánkban. A nagy üvegfelület több fényt enged a belső terekbe.

Légbevezető, résszellőző beszerelés meglévő műanyag ablakba

Légbevezető, résszellőző beszereléssel akár automatikus módon biztosítható a helység szellőztetése anélkül, hogy a kelleténél jobban lehűtenénk / felmelegítenénk a belső teret.

Műanyag nyílászárók 2-5 napos szállítással, 3 rétegű üveggel

Fix és bukó ablakok, bukó-nyíló ablakok, középen nyíló + bukó-nyíló ablakok, fix és bukó-nyíló erkélyajtók, kiegészítők raktárról. Kiszállítjuk és be is építjük számodra.

Színválaszték VEKA nyílászárókhoz

Válogasson egyedülálló színkínálatunkból!
A hagyományos uni-színektől a természetességet sugárzó faerezetes mintákig számos lehetőséget kínálunk.

Kiegészítők VEKA nyílászárókhoz

Kilincsek, osztók, díszlécek, 3 rétegű hangszigetelő, biztonsági és öntisztító üvegek, vasalatok, redőnyök (műanyag, alumínium, fa) és reluxák (alumínium, fa).