Cégcsoportunk tagjai lassan egy évtizede szerves része a hazai nyílászáró,- és építőipar piacának. Célunk, hogy több éves szakmai tapasztalattal, nagy termékismerettel rendelkező csapatunkkal maradéktalanul kiszolgáljuk kedves ügyfeleinket minőségi termékekkel, megfizethető áron.

Egy lakásfelújítás, nyílászáró-csere vagy egy szép konyhabútor megválasztásakor számtalan kérdés, tisztázandó részlet merülhet fel, amire sokszor először nem is gondolnánk. Tapasztalt ajánlat-készítő,- és tervező kollégáink segítenek Önnek megtalálni azokat a termékeket, amire Önnek leginkább szüksége van felmerülő igényei és költségkerete szerint.

Nem csak értékesítünk, szolgáltatunk is! Több projekt-szintű munkában is részt vett beszerelő csapatunkkal vállaljuk a megrendelt nyílászárók szakszerű beszerelését és az utómunkálatokat is. A nyílászárók beszerelése után keletkező, fal sérüléseket, gipszkartonnal, vakolással, gletteléssel , akár szigeteléssel végezzük, illetve megtalálható a palettánkban a takaróléces visszajavítás is. Az utómunkálatoknál, különbséget kell tenni a házépítési anyaga alapján, illetve a régi szerkezetek rögzítése szerint is. Általánosságban a panellakásokat, takaróléces megoldást javasoljuk, a téglaépületeknél pedig a glett illetve a gipszkarton a legcélravezetőbb kivitel.

Külön szükséges megemlíteni a kapcsolt gerébtokos ablakok esetét. Gyakorlatilag lehetetlen meghatározni a felmérés során, hogy mit találunk a kibontott tokszerkezet mögött, így ezeknél a munkálatoknál, mindig tól-ig árat tudunk meghatározni.

Egy lakásfelújítás sokszor fárasztó lehet: biztos Önök is átélték már, amikor sorba jön a festő- burkoló-kőműves mester, egymást kerülgetve lakásunkban, és ha valami nem úgy halad, ahogy elterveztük, az egész terv dőlni kezd, mint egy kártyavár. És jöhet újra a telefonálgatás, időpont-egyeztetés és minden kezdődik, előröl…

Nálunk van megoldás! Ezentúl nem kell keresgélnie festő, burkoló, kőműves után. Mi azt is megoldjuk. Teljes körű lakásfelújítás, generál kivitelezés egy összeszokott csapattal, előre egyeztetett ütemterv szerint.

Ízelítő árainkból:

  • Műanyag nyílászárók szerelési díja 4,500 Ft tól.
    • egyszárnyú beltéri ajtó szerelése 10,000,- Ft / db
    • MABISZ minősített biztonsági ajtó szerelése (csapokkal hegesztve) 30,000,- Ft/ db
    • Műanyag ajtó szerelése 30,000,- Ft db
  • Fal sérülések javítása 4,000 Ft tól.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink széles táborában üdvözölhetjük majd.

Hívjon minket bizalommal! Telefon: 06 (1) 780-2760

INGYENES helyszíni felmérés

Árajánlat INGYENES helyszíni felméréssel

Kattintson ide