Tudta, hogy a redőnyök nem csak Önnek, hanem nyílászárójának is védelmet nyújthatnak?

Ha védelemre lenne szüksége a nap sugaraitól, a melegtől, a hidegtől, vagy menedékre a leselkedő tekintetek elől, esetleg nyílászáróját védené az időjárás viszontagságaitól, illetve lakásában nagyobb biztonságban szeretné érezni magát, akkor forduljon hozzánk!

A redőnyöknek, valamint a reluxáknak számtalan előnyük van, és annak ellenére, hogy hasznuk kétségbevonhatatlan, az előnyös dizájnról sem kell lemondaniuk azoknak, akik nálunk vásárolnak redőnyt vagy reluxát.

A kiegészítők közül a redőnyök és reluxák külön kategóriában találhatóak nálunk, a széles választék itt sem maradhat el. A műanyag redőnyöktől egészen az alumínium redőnyökig, akárcsak ablakkínálatunk esetében, ízlésének megfelelően választhat a vásárló. Megtalálható nálunk a műanyag redőny, alumínium redőny, faredőny valamint alumínium és fa reluxák.

A redőnyök és reluxák színeit alapáron, megadott színeink közül választhatják ki a vásárlók, de felár ellenében, ha a vevő szeretné, akkor választhat extra színeinkből, ugyanakkor a RAL színskáláról széles választékban egyedi színben is legyártjuk az Ön által rendelt darabot.

Választhatóak különleges színkombinációk, ugyanis a redőnyök és reluxák egyes részei között változatos színpárosok is adottak. Nemcsak színben, hanem formában is kínálhatunk egyedi darabokat: vannak íves formájú, alul húsz fokban lecsapott, szögletes és lekerekített formájú modelljeink is, hogy a megfelelő terméket tudjuk biztosítani vásárlóinknak, legyen szó nyílászáróról, reluxáról, redőnyről, a nagyobb daraboktól a legapróbb kiegészítőig bármiről. Funkció és esztétika tökéletes összhangja, egyedi ízlésre – az Ön és nyílászárója védelmére!

Redőny kínálatunkat ide kattintva érheti el.