A műanyag ablakok nyáron is kapóra jönnek

A műanyag ablak okban és ajtókban használt anyagok garantáltan hosszú élettartamúak és elég robusztusok is ahhoz, hogy ellenálljanak bármilyen időjárási körülménynek. Sokan azért választják a műanyag ablakokat, mert ezek által csökkenthetjük a fűtési költségeket, de igazság szerint ezek az ablakok a nyári hónapokban is kapóra jönnek, amikor azt szeretnénk hogy belül hűvös maradjon a lakásunk.

A műanyag ablak beépítéssel igen hasznos lehet, hiszen nemcsak a rezsicsökkentésben segítenek, hanem a nyári forróság idején is képesek kint tartani a meleget, a lakásban  pedig bent tartani a kellemes, hűvös időt. A műanyag ablakok dupla vagy tripla üvegezése nagy segítséget jelenthet abban, hogy megakadályozza a hő be és kijutását és az otthonából, valamint növeli az otthoni hőszigetelő tulajdonságokat is. Ezek mellett pedig a zajcsökkentéshez is hozzájárul. A műanyag ablakok és ajtók manapság alacsonyabb SGHC-vel rendelkeznek, vagyis ezek az ablakok blokkolhatják a külső napsugárzás által okozott hőt; ezért, ha műanyag ablakokat használ, ez megőrzi otthonának hűvös és friss állapotát a szélsőséges időjárás ellenére is.

Azt is érdemes ellenőrizni, hogy a műanyag ablakok nem huzatosak-e, hiszen a huzat által is foroghat a meleg levegő, ami nem kellemes a nyári forróságban, ráadásul az ellenőrzése az ablak élettartamát is meghosszabbíthatja. Az ablak keretezése is sokat számít abban, hogy mennyi meleg levegő jut a lakásba, de manapság a műanyag ablakokhoz már kaphatóak könnyebb, lágyabb keretek amelyek légmentesek és sokkal jobban szellőznek mint a vastagabb keretek, ezáltal megtartják a lakás friss levegőjét. Gondolja meg tehát és nézzen szét a jobbnál jobb műanyag ablak márkák között, hiszen minden évszakban előnyt jelentenek ezek az ablakok.

Gratulálunk, végigolvasta! Ha tetszett, mutassa meg az ismerőseinek is!

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in Blog and tagged , , .