Zöld műanyag ablak

Ha ön is váltani szeretne hagyományos ablakokról színes ablakokra, akkor erre is van lehetősége, csak szét kell néznie a különböző webáruházakban hiszen többféle fa erezetet utánzó fóliával is kaphatóak már minőségi műanyag ablakok.

Műanyag ablak beépítéssel már többféle színben is elérhető több műanyag ablakgyártó cégnél ezért ha unja már a régi, fehér ablakokat, akkor érdemesebb egy olyat választani, ami fa erezetet utánoz. Ezeket a fa erezetet utánzó fóliákat a RENOLIT gyártja, de használhatóak minden ablakmárkával és akár 5-6-7 légkamrás műanyag ablakok esetében is. Ezeket a fóliákat nemcsak az ablak esetében lehet használni, hanem a takaró lécek és a könyöklők esetében is, ez pedig azért nagyon fontos, mert így nem fognak színben eltérni az alkatrészek magától az ablaktól, és így sokkal esztétikusabb lesz az összhatás. Az ablakcsere után tehát egy gyönyörűszép fa erezetet utánzó ablakkal fog rendelkeznek. Ezek a színes műanyag ablakok később készülnek el, mint a hagyományos ablakok, hiszen ezeket  le kell fóliázni gyártás előtt.

A fehér műanyag ablakokat nagyjából három, négy hét alatt készítik el, ha viszont színes műanyag ablakokat szeretne, akkor várnia kell nagyjából öt, hat hetet az elkészítésére, hiszen ezeknek hosszabba  gyártási idejük, főleg abban az esetben, ha mindkét oldalon szeretné a fa erezetet utánzó mintát. A színes műanyag ablakok kaphatóak dió, arany tölgy, antracid, mahagóni, oregon, macoré és streifen douglas színekben. Egy színes műanyag ablak beépítéssel természetesen többe kerül mint egy hagyományos fehér ablak, és ilyenkor a fehér szerkezet árára számolják fel a fólia árát. Az egyedi színek 50-60%-os felárral elérhetőek, a standard színek viszont kedvezőbb árúak, ezeket 25-30%-os felárral is megvásárolhatja.