Műanyag ablak

Szerencsére napjainkban már több gyártó is piacra dob különböző nyílászárókat tehát van miből válogatni, ha ön is éppen műanyag nyílászárót keres. Érdemes szétnézni a különböző webáruházakban, hiszen az interneten garantáltan olcsóbban kap majd műanyag nyílászárót.

Manapság rengeteg műanyag nyílászáró márka létezik, hiszen a műanyag ablakok egyre elterjedtebbek, ezért egyre több nyílászáróra van szükség. A nyílászárók között természetesen vannak rosszabb és jobb minőségűek is, ez pedig az árban is megmutatkozik, de persze olyan nyílászárókat is találni, amiknek kiváló az ár-érték aránya. Az 5 légkamrás műanyag ablakok között számos márka képviselteti magát a piacon. 76 mm-es profillal is gyártanak minőségi műanyag ablakokat. Ott van például a Schüco amely 43.455 ft-ért gyárt 700 mm-es profillal rendelkező műanyag nyílászárókat. A Salamander ugyanúgy, ahogyan a Heves Therm is, 49.045 ft-ért készít 76 mm-es profilú nyílászárókat.

A 6 légkamrás műanyag nyílászárók között kiemelkedik az Aluplast gyártó, amely 85 mm-es profillal és 48mm-es háromrétegű üveggel gyárt nyílászárókat 64.754 ft értékben. A 6 légkamrás nyílászárók között természetesen olcsóbbakat is találni, hiszen ott van a Heves Therm, ahol 53.460 ft-ért gyártanak 36 mm-es háromrétegű üveggel rendelkező nyílászárót. A 6 légkamrások között a Salamander a legdrágább, de talán a legmagasabb minőségű is. A Salamandertől 82.850 ft-ért lehet 92mm-es profillal rendelkező nyílászárót venni. Végül pedig a 7 légkamrás nyílászárókat is érdemes megemlíteni, amelyek között a legmagasabb minőségű a Schüco, és innen 91.466 ft-ért lehet vásárolni háromrétegű üveggel és WK1 biztonsági vasalattal rendelkező nyílászárót vásárolni, amelyhez speciálisan kérhető lesz majd a Thermo modul.