muanyag-ablak-tipusok-markak

Műanyag ablak típusok, márkák

Az ablakcsere mellett döntött, de nem tudja, milyet válasszon? Ha úgy érzi, annyi a piacon az ablak, mint égen a csillag, és mind ugyanolyannak tűnik, ezt a cikket mindenképpen érdemes elolvasnia. Aki a műanyag ablakok témájával kezd el foglalkozni, már az első 5 perc után rájön: a piacot szinte teljes egészében a német termékek uralják.

Olvassa tovább...
hogyan-lesz-onnek-uj-nyilaszaroja

Hogyan lesz Önnek új nyílászárója?

Elhatározta, hogy szüksége van a nyílászárók cseréjére? Műanyag ablakot vagy biztonsági ajtót szeretne, de nem tudja, hogyan is vágjon neki? A mai cikkünkben részletesen leírjuk a nyílászárók cseréjének menetét, az árajánlatkéréstől egészen a beszerelésig – és ami utána van.

Olvassa tovább...
ablakcsere milyen-uveg-keruljon-az-ablakba

Milyen üveg kerüljön az ablakba?

Akár új ablak vásárlásán gondolkodik, akár csak meglévő, értékes ablakaiban szeretne üveget cserélni, felmerül a kérdést: milyet válasszon? Mostani cikkünkben körüljárunk néhány szempontot, amit mindenképpen érdemes mérlegelnie, mielőtt dönt.

Olvassa tovább...
ablakcsere-teglaepuletben

Ablakcsere téglaépületnél

Amennyiben Ön új műanyag ablakot szereltet be otthonába: melegebb lesz az otthona, nem lesz huzat, kevesebb energiát használ el a fűtésre, csendesebb lesz az otthona, növekszik a lakásának az értéke, jobb környezetvédelmi besorolásba kerül az otthona, Ön sokkal boldogabb lesz! Amennyiben az Ön otthona téglából épült, akkor az Ön számára is érdekes információkat tartalmaz ez […]

Olvassa tovább...
ablakcsere-tarsashazban

Ablakcsere társasházban

Amennyiben Ön új műanyag ablakot szereltet be a panellakásába: melegebb lesz az otthona, nem lesz huzat, csendesebb lesz az otthona, kevesebb energiát fog elhasználni az otthona, növekszik a lakásának az értéke, jobb környezetvédelmi besorolásba kerül az otthona. Miként zajlik az ablakcsere egy társasházban (panellakásban)? Hogyan lesz Önnek új, korszerű és modern műanyag ablaka a régi, […]

Olvassa tovább...