A cikk elolvasása: Kevesebb mint 1 perc
Felhívni bennünket ajánlatért: 20 másodperc (06 1 780-2760)

Elhatározta, hogy szüksége van a nyílászárók cseréjére? Műanyag ablakot vagy biztonsági ajtót szeretne, de nem tudja, hogyan is vágjon neki? A mai cikkünkben részletesen leírjuk a nyílászárók cseréjének menetét, az árajánlatkéréstől egészen a beszerelésig – és ami utána van. Ebben a cikkben minden infót megtalál, olvasson tovább!

Tamás és Anna úgy döntöttek, hogy belevágnak a lakásfelújításba: ideje már a régi, fa ablakokat korszerű, műanyag nyílászárókra cserélni, és a bejárati ajtó helyett is szerettek volna egy biztonsági ajtót, mert mostanában sok betörés volt a környéken.
Tamásnak és Annának semmilyen tapasztalata nem volt még a lakásfelújítással kapcsolatban: ifjú házasokként ez volt az első önálló otthonuk. Azt sem tudták, hogy mi fán terem az ablakcsere. Ezért hozzánk fordultak, és azt kérték, hogy először is meséljük el, mi fog történni, mire kell készülniük, mikor kell kifizetniük, és mikorra várhatják a munkásokat. Fontos volt számukra, hogy pontosan tudják ütemezni a dolgokat, és előre lássák, hogy mikor kell majd szabadságot kivenniük.

Ezért leírtuk nekik részletesen a nyílászárók cseréjének menetét – és megosztjuk Önnel is, hiszen ha minket választ, akkor az Ön otthonában is ugyanezek fognak történni.

nyito-lefele-nyil-bibor

A nyílászárócsere menete:

 1. Az első lépés az árajánlatkérés
  Érdemes előre tájékozódni, felmérni a lakást, kiválasztani a nyílászárókat – minél több adatot ad meg ugyanis, annál gyorsabban, annál pontosabb árajánlatot tudunk Önnek adni. De akkor sem kell aggódnia, ha teljesen ismeretlen még a téma, mert az árajánlatkérő űrlapot úgy állítottunk össze, hogy csak a főbb adatokat kérjük be, és a részleteket ez után beszéljük meg Önnel.
  Ha szeretne, telefonon is kérhet árajánlatot.
 2. Azonnali visszaigazolás
  Amikor befutott hozzánk az árajánlatkérés, azonnal küldünk egy visszajelzést, hogy tudja: megkaptuk, és dolgozunk rajta. Ha nem kap ilyen emailt, akkor ellenőrizze a fiókja spam mappáját, illetve ha ott sem találja, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot – lehet, hogy elírta az email címet, vagy valami technikai malőr volt a rendszerben.
 3. Telefonos segítség
  Előfordulhat, hogy több adatra van szükségünk, mint amit megadott – ez esetben felhívjuk Önt telefonon, és felteszünk néhány kérdést. Ne aggódjon, ha nem ért hozzá: mindig segítünk, hogy pontosan milyen információra van szükségünk, mit kell lemérnie, vagy megnéznie
 4. Árajánlat – pár napon belül
 5. Személyes felmérés
  Ha elfogadta az árajánlatot, akkor egy előre egyeztetett időpontban személyesen is felmérjük a terepet. Igyekszünk a lehető legpontosabb előzetes árajánlatot adni, de fontos tudnia, hogy az elsőt még „látatlanban” írtuk meg – a helyszíni felmérésnél előfordulhatnak olyan apróságok, amik kismértékben változtatnak az eredeti ajánlaton. Ezt mindig egyeztetjük Önnel, még mielőtt leadná a megrendelést. Nincsenek utólagos „hoppák”.
 6. Elküldjük Önnek a végleges árajánlatot és a megrendelőlapot.
 7. A megrendeléssel egyidejűleg 50% előleget kell befizetnie.
 8. A nyílászárók legyártása
  A megrendelés után ablakok esetében 3-4 héten belül, az ajtóknál pedig 6-8 héten belül lezárjuk a kért nyílászárókat. A gyártási idő termékenként eltérő lehet, ezt mindig előre egyeztetjük Önnel. A standard, raktáron lévő termékeket természetesen azonnal tudjuk szállítani.
 9. Időpont egyeztetése
  Időpontot egyeztetünk a beszerelésre és/vagy kiszállításra. (Természetesen kérhet csak kiszállítást is, ha úgy dönt, hogy nem cégünkkel szerelteti be a nyílászárókat.)
 10. Szállítás és szerelés
  A teljes összeg kifizetése után előre egyeztetett időpontban leszállítjuk, illetve beépítjük a nyílászáróit.

Tamás és Anna megnyugodtak, amikor megkapták részletes levelünket, hiszen látták, hogy a nyílászárók cseréje egyszerűbb lesz, mint gondolták. Nincsenek meglepetések, hirtelen megugró, rejtett költségek, késlekedések: a felújítás során minden pontosan előrelátható és tervezhető.

Ha Ön is szereti, ha minden gördülékenyen zajlik a lakásfelújítás vagy építkezés során, akkor rendelje meg tőlünk új nyílászáróit!

Kattintson ide ajánlatkérésértINGYENES felmérés Budapesten, Érden, Diósdon, Törökbálinton, Budaörsön és Tárnokon

nyito-lefele-nyil-bibor