Műanyag ablakok

A műanyag ablakok mostanában nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen könnyebben karbantarthatóak mint a régi ablakok. Elérhető áron kaphatók, ráadásul sokkal esztétikusabbak és modernebbek is. Tehát ha szeretne egy kis stílust vinni otthonába, akkor érdemes átgondolni a műanyag ablakokat, és garantáltan nem fogja majd megbánni, ha ezekre vált.

Műanyag ablak manapság már széles kínálatban kapható az üzletekben és különböző ablakokkal foglalkozó webáruházakban is. Tehát ha ön is műanyag ablakra cserélni régi ablakait, akkor igen széles választékból és több márkából is válogathat majd. A műanyag ablakok manapság nagy népszerűségnek örvendenek. A maga osztályában egyedülálló ablakok is kaphatók, hiszen egyesek 73 mm-es beépítési mélységgel rendelkeznek, ráadásul korszerű, emellett pedig a fűtési költségeket is csökkenteni lehet velük. Ha ön a letisztultabb, egyszerűbb stílust kedveli, akkor a minőségi műanyag ablakok jelenthetik a legjobb választást. Ennek az ablaknak mindemellett az ár-érték aránya is nagyon jó, emiatt is annyira elterjedt.

A műanyag ablakok nyílászárója 5 légkamrás masszív profilrendszerrel rendelkezik, tokja ívelt, elegáns vonalvezetésű ráadásul az üvegezőléce is íves. Az ablak tokja és a szárnya is masszív horganyozott acélmerevítéssel készült, ráadásul egy hőszigetelő lágyfém bevonattal is körülvették, gáztöltése argon, távtartója pedig alumínium. A piacon lévő műanyag ablak nagytöbbsége kívül belül fehér színű, de akár fautánzatú fóliával is bátran meg lehet rendelni különböző ablakokkal foglalkozó webáruházakban. Az ablakok minőségi vasalattal rendelkeznek, és az alapkivitele a résszellőzőt is tartalmazza ami gátolja a hibás működést. Az ablak tokjában végigfutó EPDM gumitömítés több színben is kapható.